De Spannende Avonturen Van De Beren Familie

$15.00
(No reviews yet) Write a Review
SKU:
978-1-4349-9319-9
De Spannende Avonturen Van De Beren Familie

Availability: Usually ships in 3-4 business days. + Available in PDF format for reading on your computer - see bottom of page.
___________________________________________________________
De Spannende Avonturen Van De Beren Familie
Berendina E. Tolsma

Dit boek gaat over een beren familie. Moeder en haar twee jongens, Teddy en Beertje. Ze hebben geen vader meer. Waardoor Teddy als de oudste, een geweldige rol speeld. Ze gaan door het leven met geweldige avonturen. Waar in ze van alles delen, lief en leed. Waar tolerantie en vooral respect belangrijk is. Plus met andere figuren, zo als mensen en andere dieren. Die te samen genieten van het dagelijkse leven. En daar het fijnste van maken met elkaar. Kom op, laat de beren familie, en een ieder die daar in voorkomen in het verhaal. Jullie mee nemen op hun avontuurlijke belevenissen. Heel veel plezier.

De Auteur zelf

Geboren in 1941 in de oorlog, we hadden niets. Ik had nog niet eens een pop. Om me self toch te kunnen vermaken, maakte ik hele verhalen op. Kroop dan in de huid van de karakters. Als wij van uit school, naar een sprookjes toneel waren geweest. Kwam ik thuis, deed het hele verhaal uit mijn hoofd voordragen bij mijn moeder. Toen ik twaalf was kreeg ik mijn gitaar, en begon mijn eigen muziek te schrijven. Zong in een Duo, en speelde in de Cabaret. Later Operette. Nu een moeder van 4 kinderen, en oma van 8 klein kinderen. Schilderen is een van mijn grootste hobbys. En verhalen schrijven. Ik wil hier mee zeggen, aan een ieder groot en klein die mijn boeken lezen. Verlies niet het kind wat van binnen in je zit. En blijf dromen, want dromen kunnen uitkomen.

Heel veel lees plezier, jullie author Berendina E Tolsma.

(2009, paperback, 130 pages)